Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde fırtına gibi başlayan Perşembe Belediyepor 3 ve 4'ncü haftalarda kaybettiği puanlarla zirveden uzaklaşmıştı.

Ligde son oynadığı maçta Çaycuma Çim Saha'da Pazar günü şampiyon adaylarından Kilimli Belediyespor'u konuk eden Perşembe Belediyespor rakibini 1-0 yenerek büyük moral buldu. Maçın ardından galibiyet coşkusunu taraftarıyla paylaşan Perşembe Belediyesporlu futbolcular aldıkları bu galibiyetle 10 puana yükselerek tekrar lige ortak oldu.

10 puan ve averajla ikinci sıraya yerleşen Perşembe Belediyespor şampiyonluğu sonuna kadar kovalayarak sürpriz yapmak istiyor. Maçın ardından antrenör Cengiz Doğan da futbolcularını tek tek kutladı.

"MÜCADELENİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Perşembe Belediyespor antrenörü Cengiz Doğan futbolcularını kutlayarak "Kilimli Belediyespor maçındaki mücadele azminiz için teşekkürler. Ayağınıza yüreğinize sağlık. Şimdi yere sağlam basma zamanı her maçımız final. Askere gidecek olan Ahmet Emre yede hayırlı teskereler. Allahım ayağına taş dedirtmesin İnşallah" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi