Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor yaşadığı maddi manevi kriz nedeniyle kümede kalma mücadelesi veriyor.

A Milli Futbol takımı ise ikinci kez düzenlenen UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele etti, B Ligi'den C Ligi'ne düştü. Para içinde yüzen, sporsor bolluğu yaşayan, maddi-manevi desteklenen A Milli Futbol takımı hayal kırıklığı yaşattı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ FARK

A Milli Futbol takımının başında Beşiktaş'a 2 şampiyonluk yaşatmış tecrübeli bir teknik direktör var. Şenol Güneş TFF'den 3 milyon 200 bin Euro maaş alıyor. Milli takım ülkenin gözdesi vazgeçilmezi, tek yürek sahiplenen bir takım. Ama başındaki Teknik Direktör Şenol Güneş takımı küme düşürdü.

Zonguldakspor'un başında ise geçmiş yıllarda Ankaragücü'nde yardımcı antrenörlük yapmış, Osmanlıspor'u ve çeşitli takımları çalıştırmış bir teknik adam var. Mustafa Dalcı sezon başında tüm olumsuz şartları bilerek takımın başına geldi, geldiğinde takmda 5 futbolcu vardı, ligin başlamasına da 15 gün vardı. Elini taşın altına koydu. Sezon başından buyana para alıp almadığı bilinmiyor. Zonguldakspor'da sıcak para zaten yok. Zonguldakspor, Zonguldaklı taraftarların gözbebeği. Mustafa Dalcı ve futbolcular ellerinden geleni yapıyor. Kimine göre haklı, kimine göre haksız ağır eleştiri alıyorlar.

BİRİ BOLLUK, DİĞERİ YOKLUK İÇİNDE

A Milli Futbol takımı 10 maçta 2 galibiyet, 5 yenilgi, 3 beraberlik aldı.

Zonguldakspor'da 10 maçta 2 galibiyet, 5 yenilgi 3 beraberlik aldı.

Şenol Güneş bolluk içinde 10 maçta 5 kez yenilmiş. Mustafa Dalcı ise yokluk içinde 5 kez yenilmiş. İkisinin de 2'şer galibiyeti, 3'er beraberliği var.

ŞİMDİ SÖYLEYİN KİM İSTİFA ETSİN

Şenol Güneşli A Milli Futbol takımı küme düştü, 3 milyon 200 bin Euro maaşı bırakıp gidecek gibi durmuyor. Mustafa Dalcılı Zonguldakspor küme düşme mücadelesi veriyor, yokluk içinde direniyor. Alamadığı, olmayan para peşinde değil. Amacı başladığı işi yarım bırakmamak ve takımı kümede tutmak.
Şimdi söyleyin kim istifa etsin?

KİM SUÇLU?

Kim suçlu? Şenol Güneş'e çuvalla para vermesine rağmen A Milli Futbol takımını küme düşüren Türkiye Futbol Federasyonu ve Şenol Güneş mi? Yoksa Zongludakspor'a sırtını dönen siyasilermi, işadamlarımı, kentin ileri gelenleri mi, Mustafa Dalcı mı, Yönetim mi?