Zonguldak Ereğlispor U-19 takımı Boluspor U-19 takımı ile alt yapı tesislerinde özel müsabakada karşı karşıya geldi. Boluspor tarafından misafir edilen Zonguldak Ereğlispor sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşma öncesinde ve sonrasında Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı Zonguldak Ereğlisporlu futbolcularla yakından ilgilendi. Bolu Hilton Otelinde Zonguldak Ereğli Spor'u ağırlayan Çarıkçı, oyuncularla uzun bir süre sohbet etti.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı amatör futbolun zorluklarını bildiğini ama bu zorluklara rağmen mücadele veren amatör takımların takdiri hak ettiklerini söyledi. Zonguldak Ereğli Spor Başkan Vekili Kaan Kocaman'la eskiye dayanan hukukunun olduğunu ve bu yüzden Zonguldak Ereğli Spor'u burada ağırlamanın ayrı bir önemi olduğunu da sözlerine ekledi.

Sohbetin ardından oynanan maç sonunda değerlendirme yapan Boluspor U -19 Antrenörü Yılmaz Özen 'Zonguldak Ereğlisporlu oyuncuların tekniğini beğendim. Bunun yanında çok kibar oyuncular. Kendilerini yakinen takip edeceğim. Başarılarının devamını diliyorum' dedi.

İKİNCİ MAÇ 27 NİSAN'DA FENERBAHÇE İLE...

Kafileye önderlik eden ve aynı zamanda Zonguldak Ereğlispor U-16 takımınında sorumlusu olan Erdi Çinar 'Başkan Vekilimiz Kaan Kocaman Boluspor ile maçın oynanacağını söylediğinde kadroyu U-16 ağırlıklı tutmaya özen gösterdik. Önemli olan gençlerimizin izlenmesidir. 27 Nisan'da aksilik çıkmaz ise Samandıra Tesislerinde Fenerbahçe U-19 takımı ile de bir özel maçımız olacak. Güzel bir maç ve güzel bir gündü. Başta Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'ya ve Boluspor camiasına bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederken,Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal başkanımıza,Başkan Vekilimiz Kaan Kocaman'a da takımımıza ve bizlere verdiği önem nedeni ile ayrıca teşekkür ederim' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi