Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aralarında husumet olduğu iddia edilen iki kişi arasında ki tartışmada kan aktı. Olayda silahtan çıkan mermi ile yaralanan Ogün Bekar, özel hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Bolu İzzet Baysal Üniversite hastanesine sevk edildi.

Olay sabah saat 08.30 sularında Gülüç beldesinde bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında husumet bulunan Ogün B. (24) ile akaryakıt istasyonunda çalışan Fadıl Ö., ilk olarak telefonda tartıştı. Yaşanan tartışmanın ardından Ogün B. akaryakıt istasyonuna giderek Fadıl Ö. ile tartışmaya devam etti. Tartışma sırasında silahını çeken Fadıl Ö., Ogün B. Yi boynundan vurarak yaraladı. Olaydan sonra Fadıl Ö. olay yerinden kaçarken, Ogün B. ise sivil araçla özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Ogün B. yaklaşık 3 saat sonra Bolu İzzet Baysal Üniversite hastanesine sevk edildi. Olaydan sonra kaçan Fadıl Ö. ise polis tarafından kullandığı silah ile birlikte Alaplı ilçesinde yakalandı.

Bolu İzzet Baysal Üniversite hastanesine sevk edilen Ogün B. ambulansa bindirildiği sırada basın mensuplarına "Boynundan vuruldu ölmedi, alamıyorlar canını yazın' diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.