Zonguldak Dedeman Otel'in önünde çıkan kavganın ardından silahla vurulan 16 yaşındaki Göktuğ Keleş'ten güzel haber geldi.
Ak Parti Zıonguldak Belediye Meclis Üyesi ve İşadamı Murat Uzun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada müjdeyi "Belki de hayatımda olabilecek en güzel selamı hiç bekletmeden Zonguldak'a iletiyorum" notuyla paylaştı.
Murat Uzun'un paylaşımı şöyle:
"Öncelikle çok ama çok mutluyum. Allah'ımıza şükürler olsun. Bir kaç hafta önce talihsiz bir olay sonucunda yaralanıp, ölümle yaşam arasında bir büyük savaş veren,büyük bir hayati tehlike yaşayan, BEÜ Tıp Fakültesindeki kritik müdahalelerden sonra İstanbul'a sevk edilen evladımız gencimiz Göktuğ Keleş, Allah'ın izni, ailesinin, sevenlerinin ve sizlerin içten duaları ile adeta bir mucizeyi gerçekleştirip hayata tutundu ve hayati tehlikesini atlattı. Bugün kendi isteği ile benim onun adına tüm Zonguldak'a selamını iletmemi istedi. Başta babası Göksel Keleş ve tüm ailesi ilk andan itibaren evladımızın yanında olan, tedavisi için çırpınan, destek veren, duaları ile güç veren tüm Zonguldaklılara teşekkür ve minnet duygularını ilettiler. Bende inşallah tez zamanda tamamen ayağa kalkıp aramıza dönmesi için dua ediyor, ona ve tüm hastalarımıza şifa diliyorum.Seni seviyoruz Göktuğ. Bize bu güzel selamın için sana çok teşekkürler!"

silahla-vurulan-goktug-kelesten-haber-var
Silahla vurulan Göktuğ Keleş'ten haber var
baskanvekili-uzun-goktug-kelesi-ziyaret-etti
Başkanvekili Uzun, Göktuğ Keleş'i ziyaret etti
acil-ameliyata-alindi-48-saat-uyutulacak
Acil ameliyata alındı. 48 saat uyutulacak
silahli-kavgada-1-cocugu-vurmustu-sd-tutuklandi
Silahlı kavgada 1 çocuğu vurmuştu: S.D., tutuklandı
silahli-kavga-1-kisi-agir-yarali
Silahlı kavga: 1 kişi ağır yaralı




Editör: Pusula Gazetesi