Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 2 gün önce evinin önünde eski sevgilisi tarafından silah zoruyla kaçırılan 28 yaşındaki öğretmen Tuğba Sarıkülçe, Müge Anlı'nın programının ardından Zonguldak'ta bulundu. 12 Şubat'ta sevgilisi Muhammed tarafından silah zoruyla kaçırılan Tuğba Sarıkülçe'yi arama çalışmaları sonuçlandı. Gebze'den Zonguldak'a götürülen 28 yaşındaki öğretmen daha sonra Ankara'ya götürülmek istendi. Ancak Tuğba öğretmen, bir şekilde kendisini kaçıran eski sevgilisi Muhammed'i ikna etti. Genç kadının kaçırıldığı araç, kameralar tarafından tespit edilirken araçta Sarıkülçe'nin çantası da bulundu. Müge Anlı'nın yayınının ardından Muhammed'in emniyeti aradığı ve Tuğba Sarıkülçe'yi geri getireceğini söylediği öğrenildi. Tuğba Sarıkülçe ise ailesini arayarak Zonguldak'ta olduğunu ve Kocaeli'ye geri getirileceğini söyledi.

ARAÇTAN KİMLİĞİ ÇIKTI!

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda, Tuğba Sarıkülçe'nin kaçırıldığı araç Çayırova ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Araç içerisinden genç öğretmenin kimliğinin ve çantasının çıktığı öğrenildi. Öte yandan aile, Tuğba öğretmenin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Programın bugünkü yayınında genç öğretmenin Zonguldak'ta bulunduğu ortaya çıktı.

TESLİM OLDU!

Muhammet F.T. tarafından silah zoruyla kaçırıldığı kesinleşen Tuğba öğretmen, Muhammet F.T.'yi evleneceğiz diyerek ikna etti. Muhammet F.T. ve Tuğba Sarıkülçe, daha sonra Zonguldak'taki emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu. Darp edildiği belirlenen Tuğba öğretmenin ailesi, kızlarının bulunduğunu öğrenince canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

10 YIL BOYUNCA POLİSE ŞİKAYET ETMİŞLER

Sarıkülçe'nin ailesinin iddialarına göre, eski erkek arkadaşı Muhammet F.T. Tuğba Sarıkülçe'ye evlilik teklifi etti. Sarıkülçe bu teklifi reddetmesine rağmen, Muhammet F.T. genç öğretmenin peşini bırakmayarak tehditlerde bulundu. Muhammet F.T. Genç öğretmeni rahatsız etmeyi bırakmaması üzerine aile, 10 yıl boyunca Gebze Beylikbağı Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi