Araba, tesbih gib yüzük de erkekler için birer tutkudur. Yüzük takmayı seviyor ancak tarzınıza uygun yüzükler bulamıyorsanız sitemiz tam size göredir. Sizin için klavuz niteliğinde olan yazımız sayesinde tutkunuzu tarzınıza yansıtabilirsiniz.

Her sezonun olduğu gibi bu sezonun da trendleri arasına giren gümüş taşlı yüzükler, yeni model ve tasarımları ile sizleri bekliyor. Gümüş yüzük seven erkekler için özel olarak tasarlanmış erkek yüzüklerle tarzınıza farklı bir hava katacaksınız. Osmanlı ve geleneksel Türk motifleri ile yeniden tasarlanan doğal taş yüzükler, erkek gümüş yüzükler arasında en çok tercih edilenlerden. Taşların şifaasına inanan erkekler için tasarlanan doğal taşlı yüzükler ise günlük hayatta kullanabileceğiniz, farklı farklı renk ve yapıları ile gözleri kamaştıracaktır. Böylece, kusursuz bir aksesuara sahip olacaksınız.

Gümüş Yüzükler

Yüzük aksesuarları tarzınızı yansıtmada birebirdir. Hiç tanımadığınız insanlar bile taktığınız yüzüklerle zevkinizi anlayabilirler. Gümüş yüzükler zevkinize hitap ediyorsa sitemiz sizin için sunulan kusursuz gümüş yüzüklerle hizmet etmektedir. Beşeriyeti ifade eden Vav harfinin güzelliği ile süslenmiş gümüş yüzükler, Arapça özlü sözlerle tasarlanmış gümüş yüzükler, Kayı Boyu armalı mavi kaşlı gümüş yüzükler, farklı desenlerle özel işlemeli gümüş yüzükler, Elif yazılı tuğra desenli gümüş yüzükler gibi her zevke hitap eden erkek yüzükleri, sitemiz aracılığı ile kolayca bulabilirsiniz.

Taşlı Gümüş Yüzükler

Doğanın esrarengiz taşları ile işlenmmiş gümüş yüzükler de en çok tercih edilenler arasında. Osmanlı Arması ve Osmanlı Tuğrasının yorumlandığı doğal taşlı gümüş yüzükler, farklı anlamlar taşıyarak sizin için önemli aksesuarlardan olacaktır. Gümüş erkek yüzük modelleri sıkça kullanılan akik taşı ile Hz Muhammed'in de yüzüğünde yer alan taş olarak bilinmektedir ve bu anlamda, parmağınıza kutsal bir aksesuar ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda, işçiliğinde bereket taşı olarak bilinen zümrüt kullanılmış gümüş erkek yüzükler de yüzük yanlarında yer alan çeşitli simetrik motiflerle, parmağınıza estetik bir görüntü kazandıracak ve en kıymetli akseusarlarınızın başında gelecektir.

Editör: Pusula Gazetesi