Günlük nikotin ihtiyacınızı karşılayan bu cihazlar kısa sürede sigarayı bırakmanızı sağlamaktadır. Elektronik sigaralar içerisinde bulunan likitte sıvı nikotin bulunmaktadır ve içerisinde gliserin vardır. Bu likitler sayesinde duman şeklinde sıvı nikotin ile günlük nikotin ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Ayrıca elektronik sigara normal sigaraya oranla daha az zararlıdır ve kısa sürede faydasını göreceksinizdir. Likit kullanımında da farklı aromalarla farklı kokularda duman elde edebilirsiniz. Bu şekilde daha keyifli içimler sağlayabilirsiniz.

Elektronik Sigara Markaları

Elektronik sigaralar olan talebin çok fazla artması ile birlikte pek çok marka ve çeşitte cihaz üretilmiştir. Bu cihazlar genellikle yüksek çekim imkanı sunmaktadırlar sizlere. En çok tercih edilen modellerden biri olan smok alien de sizlere uzun çekim sunmaktadır ve her çekimini gösteren led ekranı bulunmaktadır. Aynı zamanda yüksek pil gücüne sahiptir. Elektronik sigara cihazları sizlerin kolay kullanabilmesi için tek elle kullanım için küçük avucunuza sığacak şekilde üretilmiştir ve duman çekimi için bir düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye basılı tutarak duman çekimi yapabilirsiniz.

Elektronik Sigara Zararlı Mı?

Elektronik sigara kullanımı çoğu kişi tarafından zararlı gibi görülse de sigara nazaran daha az zararlıdır ve kullanımı için dikkat etmeniz gerekenlere dikkat ettiğiniz sürece herhangi bire sıkıntı yaşamayacaksınızdır. Özellikle güvenilir ve kaliteli markaların cihazlarını tercih etmek sizlerin sağlığı için daha iyi olacaktır. Güvenilir bir içiş için smok al85 cihazını rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Elektronik sigara kullanımında mutlaka likitli çekimlere dikkat etmelisiniz. Likit olmadan yaptığınız çekim hem sizlere hem de cihaza zarar verecektir. Bu yüzden likitiniz bittiğinde çekim yapmamalısınız. Ayrıca likitlerinizide belli aralıklarla değiştirmelisiniz. Sürekli aynı likiti çekmekte sizlerin sağlığına zarar verecektir. Cihazınızın şarjı azaldığında da çekim yapmamalısınız. Cihazlar pil gücü ile çalıştıklarından dolayı cihazınızı zorlamamalısınız. Bu şekilde cihazınızın ömrünü kısaltmış olacaksınızdır. Kendi sağlığınız için de çok sık duman çekimi yapmamalısınız. Günlük olarak ihtiyacınız olduğu kadar nikotin almak yeterli olacaktır fazla nikotin sağlığınızı olumsuz yönde etkileyecektir.

Editör: Pusula Gazetesi