Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor'da sıcak saatler yaşanıyor. Sezona büyük umutlarla giren eflatun-beyazlı ekipte yönetim geçtiğimiz sezon son 5 maçta göreve gelen Teknik Direktör Semih Tokatlı ile yeni sezon öncesi de anlaşmış ve şampiyonluk hedefi koymuştu.

Yönetim teknik heyetin istediği doğrultusunda yaptığı transferlerin yanı sıra takıma iyi bir hazırlık dönemi sunması, taraftarın da takıma büyük destek vermesiyle birlikte yeni sezondan beklentiler büyük oldu.

Ligin ilk maçında sahasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor'a yenilerek başlayan kötü süreç son oynanan Çubuk Futbol Kulübü maçına kadar devam etti. Ereğli bu süreçte sahasında Devrek Belediyespor'u 2-0 yendi, diğer maçlarda galibiyet yüzü göremedi.

YÖNETİM ACİL TOPLANDI BEKLENEN KARARI VERDİ

Ereğli Belediyespor yönetimi Pazartesi akşamı yaptığı toplantıda radikal bir karar alarak Teknik Direktör Semih Tokatlı ve ekibini görevden aldığını açıkladı.

Yeni bir teknik heyet bulununcaya kadar takımı yardımcı antrenör Ercan Yaman'ın çalıştırmasına karar veren yönetim takım içinde de bazı futbolcuların dikkatini çekecek.

YÖNETİMİN RESMİ AÇIKLAMASI

Ereğli Belediyespor yönetiminin almış olduğu karar kulübe ait sosyal medya hesabından şu şekilde duyuruldu: "Kulübümüz yönetim kurulunun bugün akşam yaptığı toplantıda aldığı karar doğrultusunda Teknik Sorumlumuz Semih Tokatlı ve ekibiyle yollar ayrılmıştır. Yarından itibaren yardımcı hocamız Ercan Yaman tam yetkili olarak takımın başında yer alacaktır."

Editör: Pusula Gazetesi