AK Parti'nin iktidara geldiği günden itibaren yolların iyileştirilmesine ağırlık verdiğini ifade eden Milletvekili adaylarına, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Perşembe Önceki Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Yeni yapılan köy yollarının ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunan Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma-Filyos yolunun yapılacağı müjdesini verdi.

Keçeli; "Biz 2 yıldır iş makinesi ile sıcak asfalt serme uygulamasını başlattık. Bu sene işi biraz daha geliştirdik. Devletimiz sağ olsun, Bakanlığımıza o yönde bir talimat verdi. Havaların ısınması ile köylerimizin yolları sıcak asfalt yapmaya başladık. İlk yolumuz Kayıkçılar Köyümüzün Cina Mahallesi oldu. Yaptığımız yollarımızın uzun soluklu ve kalıcı olacağını düşünüyorum. Basat- Muhsinler bağlantı yolumuz yapılacak. Dereköseler Köyü yolumuz iyileştirilecek. Turizm alternatifimiz olan Çayır Köyü yolumuz program dahilindedir. Geçmişte İl Özel İdaresi'nin bir borçlanması vardı ve sonuçlandı. Bu borçlanma ile ilk yapılacak Filyos yolumuzdur.

Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık. Bu çalışmalar ile köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artacağına inanıyorum. Yollarımızın kazasız, belasız kullanılmasını temenni ederim "diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi