Kastamonuspor 1966 için 5 Mart'ta düzenlenecek olan 'Birlik ve Beraberlik Gecesi'ne SFC Entegre Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş.'den tam destek geldi.
Kastamonuspor 1966'nın kurulduğu ilk günden bu tarafa en büyük destekçilerinden bir tanesi olan Kastamonu SFC Entegre Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş., 5 Mart'ta Elit Balo Salonu'nda düzenlenecek olan Kastamonuspor'un 'Birlik ve Beraberlik Gecesi' için de destek verdi. Kulüp Başkanı Metehan Babaş'ın bizzat ziyaret ettiği SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu ile SFC Entegre Fabrika Müdürü Bilal Karakaya, bu anlamlı gecede takımın en büyük destekçilerinden birisi olmaktan gurur duyacaklarını ifade ettiler. Ayrıca SFC Entegre taşeron şirketinin sahibi Hayati Çiçek de, 5 Mart'ta kulüp için düzenlenen bu anlamlı geceye destek vereceğini ifade etti.
Ömer Gülamoğlu, Bilal Karakaya ve Hayati Çiçek'e davetiyelerini bizzat teslim eden Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş, "Memleketimizin takımı Kastamonusporumuzun daha iyi yerlere gelmesi adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verdiğimiz bu mücadelede bizim, her zaman için en büyük destekçilerimizden bir tanesi olan, maddi ve manevi her an yanımızda olan SFC Entegre'ye teşekkür ediyorum. İnşallah sağladığımız bu birliktelik ve beraberlikle çok büyük başarılar elde edeceğiz" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi