2017-2017 futbol sezonunu son maçını yönetme fırsatı bulan Onur Akdağ, Tayfun Poyraz, Furkan Demir, maçın ardından sezonu sorunsuz tamamlamanın ve son resmi maçı yönetmenin mutluluğunu yaşadılar.

SON RESMİ MAÇIN HAKEM TRİYOSU DA GURURLU
2017-2018 futbol sezonunu olaysız ve sorunsuz bir şekilde tamamlayan Zonguldak hakemleri ise iyi bir sezon tamamlamanın huzuru içinde tatile girdiler. Zonguldaklı hakem ordusunun içinde sezonun en son resmi maçı olan 13 final maçı Zonguldakspor ve Çaycuma Gençlerbirliği maçını yönetme onuru yaşayan Onur Akdağ, Tayfun Poyraz, Furkan Demir hakem triyosu da başarılı yönetimleri ile sezonun son maçını sorunsuz tamamlamanın keyfini yaşadılar.

SEZONUN SON FOTOĞRAFI

Sezonun son resmi maçı olan Zonguldakspor-Çaycuma Gençlerbirliği U13 final maçının ardından ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, ASKF yönetim kurulu üyesi Kemal Harmankaya, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, Hakem Atama Sorumlusu Mustafa Eker ve hakemler Onur Akdağ, Tayfun Poyraz, Furkan Demir sezonun son fotoğrafını da çektirmenin yanı sıra sorunsuz bir ligi tamamlamanın gururunu yaşadılar.

Editör: Pusula Gazetesi