TFF 2. Lig Kırmız grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda oynayacağı Bugsaş maçı hazırlıklarını tamamladı. 2. Ligde mücadele ettiği son iki sezona oranda kötü bir dönem geçiren kırmızı-laciverti ekip ligde zor günler geçiriyor. Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve son 8 lig maçında Sivas Belediyespor galibiyetinin dışında 3 puanla tanışamayan Zonguldakspor ilk yarının tamamlanmasına iki hafta kala kötü günlere son vermeyi planlıyor.

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Zonguldakspor Pazar günü 13.30'da Bugsaş ile oynayacağı maçın tüm hazırlıklarını tamamladı. Hafta içi yapılan idmanlarda Teknik Direktör Cahit Terzi kötü gidişata son vermek ve ikinci yarıya daha umutlu girebilmek adına Bugsaş'ı yenmek zorunda olduklarını her fırsatta futbolculara anlatıyor. Bazı futbolcularla iki ilişkileri zayıf olan ve bu futbolcularla ters düşen Cahit Terzi takım içindeki bütünlüğü sağlayamazken, bir çok futbolcunun motivasyonu düşük maçlara çıkması sonuçları kaçınılmaz hale getiriyor.

İKİ TAKIMDA ZORDA
Zonguldakspor gibi ligde sıkıntılı dönem geçiren Bugsaş da ligde 8 maçtır kazanamıyor. Gözle görülür düşüş yaşayan Bugsaşspor'un durumu ile Zonguldakspor'un durumu aynı görünüyor. İki takım da 16'şar puana sahip, Zonguldakspor averajla 14'ncü sırada, Bugsaş ile yine 16 puanla 15'ncı sırada bulunuyor. Zonguldakspor bu 15 maçta rakip kaleleri 16 kez havalandırırken, kalesinde 23 gol gördü. Rakip Bugsaş ise 16 gol attı, kalesinde 27 gol gördü.

Editör: Pusula Gazetesi