Muğla Dalaman'da 17-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Tekvando Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finali'ne, Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü adına katılan Şevval Bayrak, tüm rakiplerini devirerek Türkiye şampiyonu oldu. Şevval Bayrak'ın elde ettiği bu büyük başarı, Zonguldak'ta büyük yankı uyandırırken, aynı zamanda antrenörü olan Babası Levent Bayrak ve bir diğer antrenörü Murat Kalem de ayrı bir gurur yaşadı.

Türkiye Şampiyonu olan Şevval Bayrak'ın kardeşi Esra Bayrak ise,geçen yıl Konya'da yapılan Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü olmuştu.

ŞEVVAL-ESRA KARDEŞLER MADALYAYA DOYMUYOR

Şevval-Esra kardeşler, bölge şampiyonalarında, grup müsabakalarında ve özel turnuvalarda çok sayıda madalya kazandılar.İki kardeş,Milli Takımı hedeflerken, Tekvando Zonguldak İl Temsilciliği tarafından da yakın takibe alındılar.

MİLLİ FORMA İLE MADALYA KAZANMAK İSTİYORLAR

Şevval-Esra kardeşlerin babası, aynı zamanda tekvando antrenörü olan Levent Bayrak'ın da sayısız Türkiye şampiyonlukları ve uluslararası başarıları bulunuyor. Geleceğin milli sporcuları Şevval ve Esra kardeşler, babalarını örnek alarak milli forma altında da madalyaları toplayarak, Türkiye'yi uluslararası kategorilerde temsil etmeyi hedeflediklerini söylediler. Aile boyu tekvandocu olan Bayrak ailesinin başarısı ise takdir topluyor.

Editör: Pusula Gazetesi