2018-2019 futbol sezonunda Amatör Süper Ligde şampiyon ve küme düşen takımlar belirlendi, ligin son haftası tamamen formalite maçlara sahne olacak. Yaptığı yatırımların karşılığını alan Gelikpor şampiyonluğunu 3 hafta önce ilan ederken, Devrek Belediyespor ile oynayacağı play-aut maçına hazırlanıyor.

KÜMEDE KALANLARSEVİNDİ, DÜŞEN BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞIYOR
Deplasmanlı Amatör Süper Ligde son haftalara Çaycumaspor, Kozlu Belediyespor, İhsaniyespor ve Perşembe Belediyespor küme düşmesi muhtemel takımlar arasında bulunuyordu. Perşemb Belediyespor iki hafta önce kümede kalmayı garantiledi. Pazar günü ise Çaycumaspor, Perşembe Belediyespor'u 3-2, İhsaniyespor ise Muslu Belediyespor'u 2-1 yenerek kümede kalmayı garantiledi. Kozlu Belediyespor ise sahasında Alaplı Belediyespor'a 5-4 yenilinde küme düşen üçüncü takım oldu. Kümede kalanlar sevinç yaşarken, küme düşen Kozlu Belediyespor ise büyük bir üzüntü yaşadı.

ÇAYCUMASPOR TARAFTARIYLA BÜTÜNLEŞTİ
Çaycumaspor sahasında oynadığı Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında 2-1 yenik duruma düşmesine rağmen sahadan 3-2 galip ayrılarak kümede kalmayı başardı. Çaycumasporlu futbolcular maçın ardından taraftarıyla büyük sevinç yaşadı.

Editör: Pusula Gazetesi