Karayolları Müteahhidinden istedikleri parayı alamadığı için Bölge Müdürlüğüne gidip "Sizin müteahhitiniz hem tembel, hem cimri" diye şikayet eden milletvekili kim?

Milletvekiline 40 bin lira borç veren, gününde parasını alamadığı için ana/avrat söven, parasını alınca da hiçbir şoy yokmuş gibi önünü ilikleyen kişi kimdir?

40 bin lirayı zamanında ödeyemediği için tonlarca küfür yiyen, parayı ödedikten sonra da o kişi için 'aile dostum' diyen milletvekili kimdir?

Belediyede çalışan sevgilisine arkadaşlık teklif eden öğretmeni, okulun bahçesinde öğrencilerin gözü önünde evire çevire döven Belediye Başkanı kimdir?

Bu olayın büyümesini ve beldede duyulmasını engellemek için dayak yiyen öğretmeni başka bir okula gönderen Milli Eğitim yetkilisi kimdir?

Milletvekilinin makamına bir üst makama terfi için gelen müdür yardımcısından 5 bin lira para alan danışman kimdir?

Hangi milletvekili, partili milletvekiline son kullanma tarihi geçmiş bir kutu ginsengi 450 liraya satmıştır?

"O milletvekili, meclis kürsüsünde benim hediye ettiğim 6 bin liralık takım elbiseyle yemin etti" diyen nitelikli dolandırıcı kimdir?

"Beni satın alacak para dünyada icat edilmedi" deyip Zonguldak'ta bir belediye başkanından 50 lira isteyip alan, alırken görüntülenen muhabir kimdir?

Not: Taklit etmeye çalışmayın! Biraz yaratıcı olun!

Editör: Pusula Gazetesi