Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Ereğli Belediyespor 2019-2020 futbol sezonunu törenle açtı. Eflatun-beyazlı ekip açılış töreni sonrasında Hendekspor ile oynadığı hazırlık maçını da 2-0 kazanarak moral buldu.


2019-2020 futbol sezonu öncesinde yaptığı transferlerle gücüne geç katan Ereğli Belediyespor yeni sezona merhaba dedi. Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda gerçekleştirilen açılış töreninde taraftar özlem duyduğu futbol takımı ile bütünleşti.

Gerçekleştirilen sezon açılış törenine Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, taraftar , teknik heyet ve futbolcular katıldı. Coşkulu geçen sezon açılış töreninde taraftarlar görsel şölen gerçekleştirdi.

POSBIYIK: "TAKIMI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ"

Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, sezon açılış töreninde yaptığı konuşmada "Hedefimiz; Kdz. Ereğli Belediyespor'u hak ettiği yere taşımak. Bunun için yönetim kurulumuz, büyük emek harcıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde başaracağımıza inanıyorum.
Sporcularımız ve teknik heyetimiz de elinden geleni yaparak sahada centilmenlik içerisinde mücadelesini ortaya koyacak. Yeni sezonda futbolcularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize başarılar diliyorum. Bugün takımımızı yalnız bırakmayan sporseverlere ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. "dedi.

EREĞLİ, HENDEK'İ YENDİ

Ereğli Belediyespor sezon açılış töreninin ardından BAL ekiplerinden Hendekspor ile bir hazırlık maçı oynadı. Baştan sona rakibine karşı üstün oynayan Ereğli Belediyespor Ercan Güner'in attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan takım oldu. Eflatun-beyazlı ekip hem iyi futbol, hem de aldığı galibiyetle lige hazır olduğunu da göstermiş oldu.

Editör: Pusula Gazetesi