TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller bozuk. Sezonun ilk maçında deplasmanda Manasi FK ile karşılaşan ve rakibine ilk yarıda yediği golle mağlup olan temsilcimiz genç ve tecrübesiz kadrosuyla puansız döndü.

Teknik Direktör Serkan Afacan'ın futbolculara verdiği 1 günlük iznin ardından kente dönün futbolcular Pazar günü oynayacağı Amed Sportif maçı hazırlıklarına başladı.

SEVGİLİLER AYLAR SONRA BULUŞUYOR

Zonguldakspor son olarak taraftarının önüne Nisan ayı sonunda çıkmış ve rakibi Bakspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Aradan geçen zamanın ardından Zonguldakspor ve takımlarına gönül veren taraftarlar ilk kez 8 Eylül Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda tekrar buluşacak.

Manisa FK karşısında aldığı yenilginin telafisini taraftarının da desteği ile yapmak isteyen kırmızı-lacivertli futbolcuların büyük bölümü ilk kez taraftarla tanışacak. Tesislerin bakımda olması nedeniyle Zonguldak'a hiç dönmeyen ve Manisa deplasmanına Kızılcahamam kampından giden Elmas evinde kazanmak istiyor.

Zonguldakspor ile Amed Sportif arasında oynanacak kritik karşılaşma Eylül Pazar günü 16.00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak.

ELMAS KARAELMAS KEMAL KÖKSAL'DA ÇALIŞTI
Zonguldakspor Amed Sportif maçı hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanla başladı. Teknik Direktör Serkan Afacan nezaretinde yapılan idman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Editör: Pusula Gazetesi