ÖZEL İÇERİK

AK Parti'den Zonguldak Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Mehmet Özhaseki ile görüşen Özcan Ulupınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeyi beklediğini belirtti. Temayül yoklamasına katılmayacağının mesajını veren Ulupınar, 'Bu şehri bu şehrin çocukları yönetsin' söylemlerine de tepki gösterdi.

İsminin ön plana çıkmasıyla olumsuz haberler yapılmaya başlandığını belirten Ulupınar "Bu şehri bu şehrin çocukları yönetecekmiş. Eğer bu benim için söyleniyorsa; ben bu şehrin çocuğu değil miyim, ben Yunan mıyım? Bunlara ne gerek var" diye tepki gösterdi.

"BENİM Kİ 'İSTEMEM YAN CEBİME KOY' TAVRI DEĞİL"

Zonguldak'ta anket yapıldığını belirten Ulupınar "Benim ki 'İstemem yan cebime koy' tavrı değil. Benim ki 'Fazla naza aşık usandırır' tavrı da değil. İşten güçten kaçma da değil. Ben vekil olmama sebeplerimi anlattım, ailevi nedenlerden dolayı ara vermek gibi bir niyetim vardı. Ben vekilliği bu yüzden istememiştim. Belediye başkanlığı için değil, ama durum öyle bir noktaya geldi ki. Ben Mehmet Özhaseki ile görüştüm, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp kararımı verip açıklayacağım. Ben kendimi ağırdan satmıyorum. Cumhurbaşkanı ile görüşmemden Zonguldak karlı çıkacak. Temayül yoklamasına biz katılmayacağız" dedi.

'Bu şehri bu şehrin çocukları yönetsin' söylemlerinin gereksiz olduğunu belirten Ulupınar "Benim ismim ön plana çıkınca olumsuz haberler yapılmaya başlandı. Bu şehri bu şehrin çocukları yönetecekmiş. Eğer bu benim için söyleniyorsa; ben bu şehrin çocuğu değil miyim, ben Yunan mıyım? Bunlara ne gerek var" diye tepki gösterdi.

Diğer taraftan 'Kemençenin sesini kısın' dediği iddia edilen Ulupınar, bu söylemi kullanmadığını ve yalan olduğunu ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi