TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligde yolunda dolu dizgin devam ediyor. Sezon başından buyana oynanan maçlarda ön plana çıkan isimlerin başında Serhat Baştan geliyor.

Sezon öncesinde Menesenspor'dan transfer edilen sol kanat oyuncusu Serhat Baştan sezona fırtına gibi başladı. Ligin ikinci maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan Amed Sportif maçında 90+4'ncü dakikada attığı golle takımına altın değerinde 3 puan kazandıran Serhat Baştan maç sonunda büyük sevinç yaşamıştı.

Aynı Serhat Baştan Pazar günü ligin 5'nci haftasında deplasmanda oynanan Sancaktepe maçında da sahneye çıkarak 56 ve 90+2'nci dakikalarda attığı gollerle Zonguldakspor'a galibiyeti getirdi. Özellikle 2 maçta hem asli işi olan kanat oyununu iyi oynayan, hem de skora katkıda bulunan Serhat için rakipler önlem almaya başlayacak gibi görünüyor.

Takıma çabuk uyum sağlamasının yanı sıra etkili futbolu ile ön plana çıkan Serhat'tan Cumartesi günü oynanacak olan Yeni Çorumspor maçından da aynı performans bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi