Bu ürün nerede ise herkes tarafından bilinmekte olan oldukça kaliteli bir markadır. Bir ürünün sadece kalitesi tek başına tercih edilme sebebi değildir. Bir ürünün alınması sırasında bazı özelliklere dikkat edilmesi gerekir. Bunların en başında ürünün beğenilmesi gelmektedir. Ürünün beğenilmesi belki de en önemli unsur olarak bilinmektedir. Ürünün beğenilmesinin ardından en önemli konu ürünün mevcut kalitesidir. Ürünü her ne kadar beğenir isek beğenelim kalitesinin düşük olması ileride çok ciddi sorunlar ile karşılaşmak anlamına gelmektedir. Bu bakımdan beğenilen ürünün kalitesini test etmek, beğenilen ürünün kullanılma durumunu ve memnuniyet durumunu araştırmak oldukça önemli bir durumdur.

En Önemli Konu Servis

Gelelim en önemli unsur olan servis konusuna ve garanti hususuna. Alınan ürünlerin belli aralıklarda garanti süreleri bulunmaktadır. Bu garanti süreleri boyunca ürünün arızalanması durumlarında ücretsiz olarak tamiri mümkün olmaktadır. Ürünün beğenilmesi ve kalitesinden emin olunduktan sonra üçüncü olarak garanti hususa dikkat edilmesi gerekmektedir. Garanti süresinin uzun olması bu süre zarfında ürünün başına bir durum gelmesinde firmanın bu ürünü ücretsiz tamir etmesi veya değiştirmesi anlamına gelmektedir. Serel ürünleri garanti kapsamında veya kapsam dışında Serel servisi tarafından tamir edilmektedir. Bil hassa ürünün garantisinin devam etmesi durumunda bu ürünlerin tamir veya bakımlarında mutlak suret ile Serel servisi tarafından yardım almakta fayda bulunmaktadır. Bunun aksinin olması durumunda garanti sonlandırılma işlemi yapılmaktadır.

Her Ürüne Ayrı Servis Hizmetleri

Marka satışının yapıldığı her ürüne ayrı bir garanti süresi vermektedir. Bununla birlikte her ürüne ayrı bir servis bakmaktadır. Serel rezervuar servisi sadece kendi konusu ile ilgili arızalara ve monte işlemlerine bakmakta iken Serel sifon servisi sadece kendi alanındaki arıza, tamirat ve monte gibi işlemlere bakmaktadır. Marka bu anlamda oldukça uzman bir kadro ile çalışmakta olan markalardan birisidir. Serel servisi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Kaynak: http://serel.servisi.bbs.tr/

Editör: Pusula Gazetesi