Türkiye'nin fenomen sitelerinden KizlarSoruyor, bilindiği üzere esas itibarıyla bir soru - cevap sitesi. Üyelerinin sitede üyelik kategorilerine göre sorular sorarak bu sorulara cevap aradıkları bir soru - cevap sitesi olan KizlarSoruyor'da farklı içerik şekilleri yer alıyor.

KizlarSoruyor'da üyelerin paylaşabildikleri içerik çeşitlerine örnek olarak "Bence" ve "Anket" içerikleri gösterilebilir. Ancak her ne kadar site üyeleri, sitede bu içerikleri paylaşabiliyor olsa da KizlarSoruyor esasında bir soru - cevap sitesi ve site üyeleri de KizlarSoruyor'da sorularına ve sorunlarına cevap arayan kişiler.

Sitenin sorularına cevap arayan kişilere daha doğru yol gösterebilmesi için KizlarSoruyor yönetimi tarafından siteye alanlarında uzman Bibilen üyeler alınmaya başladı.

Bibilenler, KizlarSoruyor üyelerinin kendi alanlarında sordukları sorulara cevaplar veriyorlar. Bibilen'in alanında vermiş olduğu cevap, ilgili soruya girildiğinde en üstte görülüyor ve bu cevap, o bölgede sabit bir şekilde o soru sitede var olduğu müddetçe durmaya devam ediyor. Bu sayede benzer konuda kafa karışıklığı yaşayan diğer kişiler de o soruya girdiklerinde KizlarSoruyor'un Bibilen üyesinin vermiş olduğu cevabı görebiliyor.

KizlarSoruyor'da yer alan onlarca kategorinin neredeyse hepsine uygun bir Bibilen mevcut. KizlarSoruyor'un Bibilen üyeleri avukatlardan doktorlara, diyetisyenlerden şeflere kadar uzanıyor.

KizlarSoruyor'da Bibilen'e nasıl soru sorulabilir?

KizlarSoruyor sitesinde Bibilen'e soru sorarak uzman görüşünü almak da oldukça basit ve tamamen ücretsiz.

Tek yapmanız gereken hemen KizlarSoruyor sitesine giriş yaparak bir üyelik almak. Ardından kafanıza takılan soruyu ilgili kategoride sorun. Soruyu sorduktan sonra soru ayarlarından hangi Bibilen'in sorunuzu cevaplamasını istiyorsanız o Bibilen'i sorunuza davet edebilirsiniz.

Bununla birlikte Bibilenler, sitede kendileri de cevaplayacak sorular arıyorlar. Yani bir Bibilen sizin sorunuzu kendiliğinden de cevaplayabilir.

En çok ilgi çeken kategorilerden biri de teknoloji

KizlarSoruyor'un Bibilen üyelerinin oldukça aktif olduğu kategorilerden biri de teknoloji kategorisi.

Teknoloji kategorisinde KizlarSoruyor üyelerinin sorularını cevaplayan isimlere baktığımızdaysa Serdar Sezer ismi dikkatimizi çekiyor.

Serdar Sezer, 10 yılı aşkın süredir web alanında farklı pozisyonlarda çalışmış ve kendini bu alanda ciddi derecede geliştirmiş bir isim. Çalışma süresi zarfında yüzlerce web sitesi tasarlamış ve onlarca yazılım start - up'ının geliştirilmesi aşamasında çalışmıştır.

Serdar Sezer, bir süredir sektörde biriktirmiş olduğu tecrübesini diğer insanlara aktarmak için Youtube gibi sosyal platformlarda eğitim videoları paylaşıyor. Özellikle internet üzerinden nasıl pazarlama faaliyetleri yürütmek gerekir ve dijital pazarlama nasıl yapılır gibi konularda içerik üreten Sezer, bu alanda pek çok kişiye yardımcı oluyor. Yardımcı olduğu kişilerden bazıları da tabii ki Bibilen sıfatıyla yer aldığı KizlarSoruyor'un KSCanları.

Serdar Sezer'in KizlarSoruyor üyelerinden en çok duyduğu soruları ise şu şekilde belirtebiliriz:

  • Bir internet sitesi kuracağım. Hangi altyapıyı sitemde kullanmalıyım?
  • Sitemin trafiğini nasıl arttırabilirim?
  • Youtube'dan nasıl para kazanabilirim?
  • Youtube kanalı açacağım. Nereden başlamalıyım?

Bu ve bunun gibi pek çok soruda Serdar Sezer, KizlarSoruyor üyelerine yol gösteriyor.

Siz de teknoloji ve özel olarak da dijital pazarlama alanında kafanıza takılan her soruyu Serdar Sezer'e ücretsiz olarak sadece KizlarSoruyor üyesi olmak kaydıyla sorabilirsiniz. KizlarSoruyor üyesi olmak için ne bekliyorsunuz? Hemen üye olun ve farklı alanlardaki Bibilenlerimiz aklınıza takılan tüm soruları cevaplasın.