Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de mücadele eden Kilimli Belediyespor şampiyonluk yolunda başarılı hamleler yapmaya devam ediyor.

İlk olarak geçtiğimizhafta tecrübeli antrenör Serkan Bankoğlu ile anlaşmaya varan Kilimli Belediyespor bu anlaşmanın karşılığını lider Alaplı Belediyespor'u 4-3 yenerek almıştı. Teknik heyet konusunda hata yapmaya sarı-siyahlı yönetim yerinde hamleler yapmaya devam ediyor.

Yıllarca Zonguldakspor'da masörlük yapan ve son olarak Devrek Belediyespor'da görev alan masör Salih Arat Kilimli Belediyespor'da. Sarı-siyahlı ekip ile anlaşmaya varan Salih Arat göreve başladı.

Öte yandan Antrenör Serkan Bankoğlu'nun isteği doğrultusunda ÇATES Işıkspor ve Muslu Belediyespor'da kaleci antrenörlük görevi yapan Şenol Güneş de Kilimli Belediyespor ile anlaşarak görevine başladı.
KİLİMLİ BELEDİYESPOR, ÇATES IŞIK İLE OYNAYACAK

Kilimli Belediyespor Pazar günü 14.30'da Çatalağzı Sahası'nda son haftaların başarılı ekibi ÇATES Işıkspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-siyahlı ekip bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi