TFF 3. Lig 3. Grup'ta zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor, Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir ile birlikte çıkışa geçti. Sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine rağmen aldığı istikrarsız sonuçlarla zirveden uzaklaşan Diyarbekirspor, daha önce formasını giydiği, takım kaptanlığını yaptığı Şenol Demir'i takımın başına getiren yönetim yaptığı hamlenin ne kadar doğru olduğunu geride kalan 6 hafta içinde daha iyi anlamış oldu.
ZONGULDAKSPOR'U 2'NCİ LİGE ÇIKARDI
5 sezon önce küme düşer gözüyle bakılan, maddi-manevi bitik durumda olan Zonguldakspor'un başına gelen ve takımı toparlayarak önce adım adım play-offa kalan, ardından play-off şampiyonu olarak Zonguldakspor'u özlem duyduğu 2'nci lige çıkaran Şenol Demir şimdi de Diyarbekirspor'da tarih yazacak.
DİYARBEKİR ŞENOL DEMİR İLE ÇIKIŞTA
Diyarbekirspor'da göreve geldiğinde play-off'tan uzak kalan takımı toparlayan ve yaptığı motivasyonun yanı sıra teknik-taktik bilgisini kullanarak futbolcuların özgüvenlerini geri kazanan Şenol Demir oynadığı 6 maçın 2 tanesinde uzatma dakikalarında yediği gollere engel olamadı. Demir 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile takımın play-off potasına dayanmasını sağladı. Play-off barajı ile puan farkını 1'e indiren Diyarbekirspor Şenol Demir ile birlikte gözünü 2'nci lige dikti.

Şenol Demir'i el üstünde tutan Diyarbekirspor taraftarı takımlarının Demir ile birlikte 2'nci çıkacağı günü iple çekmeye başladı.
NAZİLLİ'Yİ DEVİRDİ, SIRA ALTINDAĞ'DA
Ligde son maçında sahasında şampiyon adaylarından Nazilli Belediyespor'u 1-0 yenen Şenol Demirli Diyarbekirspor gelecek hafta Ankara deplasmanında Altındağ Belediyespor'a konuk olacak.
YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR GELDİ
Diyarbekirspor Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, çok kritik Nazilli Belediyespor maçını kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirterek Teknik Direktör Şenol Demir, futbolculara ve taraftara teşekkür etti.