TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da moraller üst düzeyde. Teknik Patron Şenol Demir'in takımın başına gelmesiyle bambaşka bir grafik çizen kırmızı-lacivertli ekip Demir ile birlikte çıktığı son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor'u 2-1 yenerek alınan başarıların tesadüf olmadığını gösteren kırmızı-lacivertli teknik heyet ve futbolcuların şimdiki sınavı ise iç sahada Şanlıurfaspor maçı.

ŞENOL DEMİR ŞANLIURFASPOR'U ÇOK İYİ TANYOR
Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir, sezona 2.lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbekirspor'un Teknik Direktörü olarak başladı. Sezon öncesinde Diyarbekirspor olarak Şanlıurfaspor ile 2 hazırlık maçı oynayan Şenol Demir rakibi çok iyi tanıyor. Güçlü bir kadroya sahip olan Şanlıurfaspor'un artı ve eksilerini iyi bilen Şenol Demir Cumartesi günü oynanacak maçın da kolay geçmeyeceği mesajını veriyor.

30 MİLYONLUK TAKIM
Şanlıurfaspor sezon öncesinde mevcut kadroyu kurmak için yaklaşık 30 milyon liraya yakın para harcadı. Zonguldak Kömürspor ise mütevazi kadrosu ile Şenol Demir ile aldığı başarılı sonuçlarla alkış topluyor.

HAZIRLIKLAR GALİBİYET ÜZERİNE...

Zonguldak Kömürspor bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 13.30'da yaptığı idmanla Şanlıurfaspor maçının teknik ve taktik çalışmasını yaptı. Futbolcularını sık sık uyaran Demir yapılan çift kale maçta zaman zaman oyunu durdurarak imha planı hakkında futbolcularına bilgi verdi.

2 CEZALI VAR
Zonguldak Kömürspor'da geçtiğimiz hafta oynanan Karacabey Belediyespor maçında kırmızı kart gören stoper Ali Osman ile sarı kart görerek 4 kart sınırına ulaşan Emre Kara Şanlıurfaspor'a karşı forma giyemeyecek.