Misli.com 3.lig 1.Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor Teknik Direktörü Şenol Demir Zonguldak Spor Muhabirlerine büyük bir vefa örneği gösterdi.

ZONGULDAK SPOR MEDYASINA VEFA GÖSTERDİ
Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir çalıştırdığı Diyarbekirspor'un 21 numaralı formasını Zonguldaklı Spor Muhabirleri için özel numara ve özel isimler yazdırarak kargo ile Diyarbakır'dan Zonguldak'a hediye paket olarak gönderdi.

Pusula Gazetesi'nden Ender Yüksel, İnanış Gazetesi'nden Fadime Yılmaz, Z Haber'den Selçuk Koçaklı, Yeni Adım Gazetesi'nden Ercan Aygün, Şafak Gazetesi'nden Hüseyin Ekinci, Elmas TV'den Ekrem Açıkgöz ve Emre Can Bayram, Spor Kritik Programı'ndan Resul Kumaş, Karşı Karşıya Programı'ndan Hüseyin Cevher isimleri yazılı formaları teslim alırken, Şenol Demir'e bu jest ve vefadan dolayı da teşekkür ettiler, şampiyonluk yolunda başarı temennisinde bulundular.

ZONGULDAKSPOR'U ŞAMPİYON YAPTI, SIRA DAYİRBEKİRSPOR'DA

Zonguldakspor'u 3'üncü ligde şampiyon yaparak 2.Lig'e çıkarma başarısı göstererek Zonguldakspor tarihine adını altın harflerle yazdıran Şenol Demir şimdi de Diyarbekirspor'u 2.Lige çıkanmanın planlarını yapıyor.

Diyarbekirspor'da başarılı bir sezon geçiren Şenol Demir ligde geride kalan 21 haftada 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi ile topladığı 47 puanla liderlik koltuğunu elinde bulunduruyor. Ligde en yakın rakibi Bucaspor ile arasında 2 puan fark olan Şenol Demirli Diyarbekirspor şampiyonluğa koşuyor.

KIZILCABÖLÜK'Ü DEPLASMANDA YENDİ
Zonguldaklı başarılı Teknik Direktör Şenol Demir Zonguldakspor'un başında Kızılcabölkspor'u 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı. Tesadüfün böylesi ki Şenol Demir geçtiğimiz hafta Diyarbekirspor ile deplasmanda Kızılcabölükspor'ü 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Diyarbekirspor 11 Mart tarihinde sahasında şampiyon adaylarından Yeşilyurt ile oynayacak.