Zonguldakspor'u 3'üncü ligde şampiyon yaparak 2'inci lige çıkarma başarısı göstererek kırmızı-lacivertli ekibin tarihine adını altın harflerle yazdıran Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir yeni bir tarih yazabilmek için 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor'un başında adım adım şampiyonluğa koşuyor.

Ligin 3'üncü haftasında Diyarbekirspor'un başına getirilen Şenol Demir ligde oynadığı 5 maçı da kazanarak 18 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Haftaya averajla lider giren Bucaspor'un deplasmanda Alemdağ ile 1-1 kalmasının ardından Diyarbekirspor deplasmanda oynadığı ve 1-0 kazandığı Yeşilyurt Belediyespor maçıyla 18 puana yükselerek liderlik koltuğunu eline geçirdi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI İLE BİRLİKTE 6 MAÇTA 6 GALİBİYET
Şenol Demirli Diyarbekirspor ligde 5 maçta 5 galibiyet alırken, geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupasında ise Elazığ Karakoçan takımını 2-1 yenerek 3'üncü tura yükselmişti. Diyarbekirspor Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur müsabakasında 5 Kasım Perşembe günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Demir lig ve kupada oynadığı 6 resmi maçı da kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

ZONGULDAKLI OKAN DERNEK ATIYOR, ŞENOL DEMİRLİ DİYARBEKİR KAZANIYOR
Diyarbekirspor'un Zonguldak doğumlu futbolcusu Okan Dernek attığı 3 golle galibiyetlerle büyük pay sahibi oluyor. Geçtiğimiz hafta Kızılcabölükspor karşısında 1-0 kazanan Diyarbekirspor'un golünü Okan Dernek attı. Bugün (1 Kasım) tarihinde deplasmanda oynanan Yeşilyurt Belediyespor maçında da galibiyet golünü yine Zonguldaklı futbolcu Okan Dernek attı, 3 puan ve liderlik geldi. Diyarbekirspor'da Zonguldaklı Okan Dernek atıyor, Zonguldaklı Teknik direktörün çalıştırdığı Diyarbekirspor kazanıyor, şampiyonluğa koşuyor.

ŞENOL DEMİR DİYARBAKIR'DA İMPARATOR OLARAK GÖRÜLÜYOR

Futbolculuk döneminde Diyarbakırspor'un takım kaptanlığını yapan Şenol Demir geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle ulaşamadığı hedefine bu sezon adım adım koşuyor. Diyarbekirsporlu taraftarlar Şenol Demir'i İmparator olarak görüyor

Ligin 8'inci haftasına 18 puanla enyakın takipçisi Bucaspor'un 2 puan önünde lider giren Diyarbekirspor 11 Kasım tarihinde sahasında Çankya Futbol Kulübü'nü konuk edecek.

LİGDE 5'TE 5 İLE GİDİYOR
Ligin ilk iki haftasında Manisaspor'u deplasmanda 1-0 yenen Diyarbekirspor, sahasında ise Bucaspor'a 2-1 yenildi. Bu maçın ardından Şenol Demir takımın başına getirildi. Demirli Diyarbekirspor sırasıyla Alemdağ'ı deplasmanda 3-0, Artvin Hopaspor'u sahasında 1-0, Nevşehir'i deplasmanda 1-0, Kızılcabölük'ü sahasında 2-1 ve son olarak Yeşilyurt'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.