Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir yeniden Diyarbekirspor ile anlaşmaya vardı. Sözleşmeyi imzalayan Şenol Demir takımla ilk idmanına çıktı.

Futbolculuk yıllarında Diyarbekirspor'un takım kaptanlığını yapan Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir 4 yıl önce Zonguldakspor'u 3'üncü Lig'de şampiyon yaparak 2'nci Lig'e çıkarma başarısı göstermişti.

Geçtiğimiz sezon ikinci yarı Diyarbekirspor ile anlaşan ve başarılı bir dönem geçiren Şenol Demir Corona Virüs salgınının ardından liglerin iptal edilmesi nedeniyle hedefine ulaşamamıştı.

SEZON BAŞINDA ANLAŞMA SAĞLANAMAMIŞTI

Şenol Demir 2020-2021 futbol sezonu öncesinde tekrar Diyarbekirspor yönetimi ile masaya oturmuş, ancak anlaşmaya varamamıştı.

SAHASINDA BUCASPOR'A YENİLDİLER

Diyarbekirspor sezonun ilk maçında deplasmanda Manisaspor'u 1-0 yenerken geçtiğimiz hafta sahasında Bucaspor'a 2-1 mağlup oldu.

ŞENOL DEMİR SÖZLEŞME İMZALADI, İDMANA ÇIKACAK

Şenol Demir'i arayan Diyarbekirspor yönetimi Demir ile her konuda anlaşmaya vardı. Şenol Demir Salı akşamı Zonguldak'tan Diyarbakır'a hareket ederken, sabah saatlerinde Diyarbakır'a indi. Yönetimle detayları görüşerek kesin anlaşmaya varan ve resmi sözleşmeyi imzalayan Şenol Demir takımı ile ilk idmanına çıktı.