Zonguldakspor Teknik Direktörü Şenol Demir Nazilli Belediyespor beraberliğinin ardından yönetime istifa ettiğini bildirdi. Yönetim ise bu istifayı kabul etmeyerek Şenol Demir'i arkasında durduğunu ve yola Demir ile devam edeceğini açıkladı.

KONGRE KARARI DAHA ÖNCE ALINDI

Zonguldakspor yönetimi geçtiğimiz hafta içi yapmış olduğu toplantısında daha güçlü bir yönetim için olağanüstü kongre kararı almıştı. Yönetim, bu kararın taraftarın Nazilli maçı sonrasında yapılan tepkiler nedeniyle değil, geçtiğimiz hafta içi alınmış bir karar olduğunun altını çizdi.

RESMİ AÇIKLAMAYI ŞÜKRÜ ÖZTÜRK YAPTI

Zonguldakspor yönetim kurulu adına resmi açıklama yapan Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk şu ifadeleri kullandı:

"17/12/2017 tarihinde oynanan Nazilli Belediyespor maçından sonra teknik direktörümüz Şenol Demir görevi bırakmayı istediğini yönetime iletmesine rağmen yönetim olarak bu istifa kabul görmemiştir aksine teknik direktörümüz Şenol Demir'e tam destek olunması konusunda görüş birliğine varılmıştır her ne kadar Nazilli Belediyespor maçından sonra açıklanan olağanüstü kongre kararı geçen hafta yapılan yönetim kurulu toplantısında alınmış bir karardır. Bu sene her sene olduğu gibi geleneksel hale gelen takvim projesi gene uygulanacak olup takvimlerimiz tasarım ve basım aşamasındadır takvimler henüz satışa çıkmamıştır. Satışa hazır hale geldiğinde kamuoyu ile paylaşılacaktır"

Editör: Pusula Gazetesi