Zonguldakspor alt yapısından yetişerek A takıma yükselen ve iki sezondur A takımda yer alan genç oyuncu Cömert Kandemir zaman zaman forma şansı bularak değerlendiriyor. Devre arasında Okan Eken'in Keçiörengücü'ne transfer olması ve yerine forvet oyuncu alınamaması nedeniyle Altay karşısında sahaya Ertan Koç çıktı. Ertan'ın 38.dakikada kırmızı kart görmesi sonucu maçı 10 kişi tamamlayan Zonguldakspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karagümrük maçında forvette kimin oynayacağı merak ediliyordu.

DEMİR CÖMERT'İN ÜZERİNDE DURDU
Teknik Direktör Şenol Demir genç oyuncu Cömert Kandemir'i büyük ihtimalle Karagümrük maçında forvet oynatacak. İdmanda sürekli Cömert ile ilgilenen Demir son kararını maç öncesinde verecek.

"OYNARSAM GOL ATMAK İSTİYORUM"

Cömert idman sonrasında yaptığı açıklamasında "Hocam bu hafta bana şans vermeyi düşünüyor. Bende en iyi şekilde bu formanın hakkını vermeyi istiyorum. İnşallah her şey gönlümce devam eder. İnşallah bir de gol atarsam benim için çok daha iyi olur. Bunu başaracağım" dedi.

"SABIRLA BEKLEDİM"

Cömert, "Sezon başından beri hep bu anları bekledim. Hep oynamak istiyordum. O şanlı formayı giymek istiyordum. Bu formayı giymek içinde çok çalışıyorum. Hazır olduğumu da zorlu Karagümrükspor maçında taraftarımıza ve hocalarımıza göstereceğim. Karagümrük maçından iyi bir sonuçla döneceğiz.''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi