Zonguldak'ta bir açılışta yan yana gelen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal samimi görüntüler verdi.

Başkan Alan, Şenol Şanal'la sürekli bir araya geldiklerini belirterek birbirlerinin bilgi ve görüşlerinden faydalandıklarını söyledi.

Başkan Alan, birlikte mücadale edeceklerini belirterek "1 Nisan'dan önce de dedik. 1 Nisan'dan sonrada beraber olacağız. Yine beraberiz. Ayrı gayrımız yok. Şenol Ağabeyin tecrübesi bize lazım. İstişare ediyoruz. Görüşüyoruz. Zonguldak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Şenol ağabey olsun, daha önce hizmet etmiş tecrübeli ağabeylerimiz olsun istişare edeceğiz, değerlendireceğiz. Zonguldak için en doğrusunu hep beraber karar vereceğiz" dedi.

CHP'nin Adayı Şenol Şanal ise "Daha çok bir araya geleceğiz. Bu şehir için elimizden geleni yapacağız. Seçim döneminde Ömer Selim Alan benim kardeşim demiştim. Yine kardeşim. Ağabeylik kardeşlik hukukumuz var. Siyaseten herkes görevini yapacak. Bu şehir için birlikte iyi şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Son derece doğal. Daha çok birlikte zamanlarımız olacak. Söyleyecek bir şey yok" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi