Zonguldakspor'un başarılı defans oyuncusu Ercan Coşkun'un dedesi vefat etti. Geçtiğimiz hafta rahatsızlığı nedeniyle Samsun'da yoğun bakıma alınan dede Rahmi Aykaç, yaşam mücadelesini kaybetti. Dede Rahmi Aykaç'ın yaşama gözlerini yumması, torunu olan Zonguldaksporlu Ercan Coşkun'u yıktı. Ailesinin en büyük ve en değerli ferdini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Ercan sosyal medya hesabından dedesi için bir veda yazısı yazdı.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM DEDEM"

İşte Ercan Coşkun'un dedesi için yazdığı yürek dağlayan veda yazısı: "Cok şey varda ne diyeceğimi bilemiyorum. En büyük torununum. Çok baktın bana. Babam vefat ettiğinden bu yana hep yanımda oldun. Ama ne yazık ki sen gittin, bıraktın beni ve ailemi. Ne desem boş yüce rabbim aldı yanına. Hakkını helal et dedem. Benim hakkım sana gani gani helal olsun. Çok şey öğrettin. Yeri geldi baba oldun, arkadaş oldun, abi oldun. Mekanın cennet olsun dedem. Nur içinde uyu. Seni çok seviyorum dedem..."

Dede Rahmi Aykaç Samsun Bafra'da toprağa verilecek. Pusula Ailesi olarak Merhum Rahmi Aykaç'a Allah'dan rahmet, Ercan Coşkun ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi