Devrek Belediyespor'da sevinç devam ediyor. Alaplı Belediyespor ile oynadıkları play-out maçını penaltı atışları sonucunda 9-8'lik skorla kazanan Devrek Belediyespor'da keyifler yerinde. Normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmadan penaltı atışlarıyla zafere ulaşan takım Devrek Belediyespor gelecek sezon tekrar Bölgesel Amatör Ligde devam edecek, Alaplı Belediyespor gelecek sezon Süper Amatör Ligde devam edecek.

BAŞKAN SEMERCİ SENEYE DAHA GÜÇLÜ GELECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci tüm teknik heyet ve futbolcuları kutlayarak seneye daha güçlü geleceklerini söyledi. Semerci, ''Yurt içinde yurt dışında yaşayan bütün hemşerilerime saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Ülke olarak zor günler geçirdik. Zor bir coğrafya da yaşıyoruz. Bu Anadolu topraklarında yaşam mücadelesi veriyoruz. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Tabi hayatta devam ediyor. Bugün bizim bir final maçımız vardı. Alaplı'yla final maçımız da zor olsa da kazandık. Bölgesel Amatör Ligde devam edeceğiz. Geçen seneden daha iyi bir takım kuracağız. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Hayırlı olsun diyorum.''dedi.

KAPTAN SUAT GURURLU

Takım kaptanı Suat Kerçin beklenenin aksine iyi futbol oynayamadıklarını belirterek ''Aslında gergin bir maç oldu. Bu kadar gerginliğe gerek yok. Sonuçta Devrek Belediyespor bazı gazetelerde böyle oynuyor şöyle oynuyor diyerek bizi üzdü. O şekilde bizlerde hırslandık. Devrek Belediyespor öyle bir takım değil. Devrek Ligin kaderini değiştiren bir takım. Ama rüzgar saha bir türlü istediğimiz oyunu oynayamadık. Penaltılara gitti. Hamit'te çok iyi bir kaleci. Köşelerimizi de biliyor. 2-3 tane de top kurtardı. Demek ki biz daha çok hakkediyorduk. Bugün biz kazandık. Alaplı Belediyespor'u da tebrik ediyorum. İyi bir oluşum yapmışlar. Böyle devam etmelerini temenni ediyorum. Tüm Devrek Belediyespor camiasını kutluyorum, taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi