Cumhuriyet Halk Partisi'nin 23 Milletvekilinin Zonguldak ziyareti kapsamında Zonguldak Merkez İlçe Heyeti, Genel Maden İşçileri Sendikası'nı ziyaret etti.

Ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Müzeyyen Şevkin, Baha Ünlü, Atila Sertel, Yıldırım Kaya, Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Murat Pulat ve Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve CHP Heyeti'ni Genel Başkan Hakan Yeşil ve yönetimi karşıladı. Ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Akın; "Benim buraya kaçıncı gelişim artık hatırlamıyorum. Buranın mücadelesi bizim ve ülkemiz için çok önemli. Biz bugün buraya 23 milletvekili arkadaşımız ile birlikte geldik. İktidar vekilleri daha önce söz verdi ama biz şunu söylüyoruz. İktidara geldiğimizde norm kadro eksikliğini kapatacak, 5 bin işçi alımı yapacağız. Yatırımımızıda yapacağımızın sözünü verdik." dedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, ziyaret için CHP'li milletvekillerine teşekkür ederek "Önceliğimiz Zonguldak. TTK'nın stratejik durumu oldukça önemli. Bu memleket büyük sıkıntılar çekti. O zamanlarda TTK bu sıkıntıları göğüsledi. Bu kurumu ayakta tutmak tüm ülkenin görevi" dedi.