Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak'ın kız kardeşi Zerrin Kolçak trafik kazası geçirdi.

Bursa'da yaşayan Zerrin Kolçak, annesi ve babasını yanına alarak İzmir'de tedavi gören ağabeyi Zonguldaklı sendikacı Hüseyin Kolçak'ı ziyarete gitti. Ziyaret dönüşü Zerrin Kolçak, anne babasını Çaydeğirmeni'nin Karabaşlı Köyü'ne bıraktı. Bursa'ya gitmek için yola çıkan kızkardeş Kolçak, kaza geçirdi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Zerrin Kolçak'ın aracı çekiciyle alındı.

Kolçak'ın kaza ile ilgili paylaşımı şöyle;

BAYRAM NAZARI......

COVID‐19 Sürecinin başından bu yana İzmir'de yanımızda bulunan anne ve babamızı 65 yaş üstüne tanınan izin hakkından faydalanarak köyümüze bırakmak için Bursa'dan gelen kızkardeşimizle birlikte dün köyümüze dönmüşlerdi.

Kızkardeşimiz Zerrin bugün tekrar Bursa'ya geri dönmek üzere yola çıktığında daha köy sınırlarından çıkmadan talihsiz bir kaza geçirdi. Kazadan kardeşimiz yara almadan ufak tefek sıyrıklarla atlatarak hepimizi sevindirdi.

Kazanın oluş anından itibaren olaya her anlamda müdahele eden kardeşimizin ve bizlerin buradaki psikoljik rahatlamamızı sağlayan Cengiz Kolcak ,İsa Kolçak , Cemil Hatıl ve eşleri başta olmak üzere Karabaşlı Köyü'mün tüm güzel insanlarına kardeşimiz ve ailemiz adına teşekkür ediyor , şükranlarımızı sunuyor , büyüklerimizin ellerinden öperek bir kez daha bayramınızı kutluyor sağlık ve mutluluklar dileriz.