Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Diş Hastanesinde çalışan Sendika Başkanı Güven Kaya'nın, diş hastanesinde yaşanan olayların ardından buradaki görevinden alınarak Devlet hastanesine gönderildiği öğrenildi.

Ereğli Diş Hastanesinde yaşandığı iddia edilen olayların ardından adı sıkça olayların içinde geçen ve kurduğu WhatsApp grubunda dönemin başhekimi ve hastane müdürü ile ilgili yazdıkları ile tepki çeken Sendika Başkanı Güven Kaya'nın yerinin değiştiği öğrenildi. Yaşana olayların ardından Güven Kaya'nın diş hastanesinde ki görevinden azlettirildiği ve devlet hastanesine gönderildiği öğrenildi.

GAZETECİLERİ ŞİKAYET ETTİ...

Diş hastanesinde yaşanan olaylara ilk başta sessiz kalan ve daha sonraki günlerde bizzat müdahil olarak açıklamalarda bulunan ve ulusal medyaya demeçler veren Güven Kaya, WhatsApp grubunda yapılan yazışmaların yayınlanmasının ardından haberi yağan gazeteciler hakkında şikayette bulunmuştu. Gerçekleri ortaya çıkarmak amacıyla yapılan haberleri şikayet eden Güven Kaya'nın şikayeti ise savcılıktan geri dönmüş, Savcılık makamı 'Kovuşturmaya gerek yoktur' kararı vermişti.

YAZIŞMALARI KABUL ETMİŞ...

Diğer yandan Sendika başkanı Güven Kaya, kendilerinin diş hastanesi içerisinde ki bazı isimlerle ikinci bir grup kurduğunu, grupta yazışmalar yapıldığını itiraf etmiş, gazetecilere attığı 'YAZIŞMALARI DEĞİŞTİREREK YAYINLADILAR" şeklinde yaptığı şikayet geri dönmüştü.