Altınordu FK tarafından dört etap halinde düzenlediği "Tatil Şenliği Turnuvası"nın ilk etabı başladı. Selçuk'taki İsmet OrhunbilgeTesisleri'nde organize edilen turnuvanın ilk gününde 2006, 2007 ve 2008 doğumlu öğrenciler futbolun coşkusunu doyasıya yaşadı. İlk gün 134 maç oynanırken, tam 669 gol atıldı.

Çocuklar, tribünleri dolduran aileleri ile birlikte futbolun dayanılmaz coşkusunu yaşadı, bol gol izleme şansı bulan veliler de yağmura rağmen maçları heyecanla takip etti.

İZMİR'DE EREĞLİ'Yİ TEMSİL ETTİLER

Altınordu FK Ereğli Futbol Okulu öğrencileri de, 2006-2007-2008 doğumlu sporcuları ile katıldığı ilk etap turnuvasında hem sahada mücadele ederken, hem de Ereğli'yi en iyi şekilde temsil ettiler. İlk gün 134 maç oynanırken tam 669 gol atıldı. Ereğli Futbol Okulu öğrencileri Ereğli'yi en iyi şekilde temsil ederken turnuvada saha dışında eğlendiler, yeni arkadaşlıklar edindiler, sahada da hünerlerini ortaya koydu.

TURNUVADA RENKLİ ANLAR

Başkan Seyit Mehmet Özkan, devre aralarında çocuklar ile sohbet etti. Minik futbolcu adayları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Turnuvaya; Alaşehir, Ankara, Ataşehir, Bartın, Biga, Çiğli AOSB, Bornova, Bornova AVR, Buharken, Bursa, Büyükçekmece, Çanakkale, Çerkezköy, Çine, Çorlu, Dalaman, Datça, Düzce, Edirne, Edremir, Eskişehir, Eyüp, Gebze, Gelendost, Isparta, Karabük-Safranbılu, Keşan, Kiraz, Manavgat, Marmaris, Muğla, Muratpaşa - Çallı, Niğde Futbol Okulları, Pamukkale, Samsun, Seferihisar, Turgutreis, Tuzla, Ula, Uşak, Zonguldak-Ereğli Futbol Okullarından toplam 42 takım katıldı.

25-26 Ocak'taki ikinci etapta 2006-2008 doğumlu minikler, İsmet Orhunbilge Tesisleri'nin çimlerine ayak basacak.

Editör: Pusula Gazetesi