Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu sene 6'ncısı yapılan Şemsi Denizer Futbol Turnuvası'nda veteranlar kategorisinde Türk Kızılay'ı şamiyonluğunu ilan etti. Kızılay final maçında Bartın Veteranlar'ı 2-0 yenerek kupanın sahibi oldu.

Finale kadar aldıkları başarılı sonuçlarla final oynamayı hak eden Kızılay ve Bartınspor arasında oynanan final maçı oldukça çekişmeli geçti. Ancak bulduğu fırsatları gole çeviren Kızılay mutlu sona ulaştı. Maçın hakemliğini yapan Hacı Kara'nın da adil yönetim gösterdiği karşılaşma sonrasında şampiyon Kızılay kupayı kaldırdı.

HACI KARA'DAN TEŞEKKÜR

Turnuvayı değerlendiren Organizatör Hacı Kara "Şemsi Denizer futbol turnuvamız veteran maçıyla sona erdi. Veteranlarda şampiyon Kızılay oldu. Turnuvamızı kazasız belasız bitirmenin sevincini yaşıyoruz. Amacımız merhum başkanımızı yaşatmaktı. İnşallah her sene turnuvamız devam edecek. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlere Erdoğan Demir Futbol Sahası'nı tahkik eden Demir ailesine ve Hacı Demir'e minnettar olduğunu özellikle açıklamak istiyorum. Çok güzel bir ortamda güzel bir turnuva düzenlememizde bizlere büyük bir destek verdiler''şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi