Bu yıl altıncısı düzenlenen Şemsi Denizer Futbol turnuvası Dilaver Erdoğan Demir Sahası'nda başladı. Son 5 yıldır Fener Sahası'nda düzenlenen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası bu yıl doğası ve oksijeni çok daha iyi olan Dilaver'de yapılması futbolcuları da memnun etti.

İKİ KATEGORİDE OYNANIYOR

Gençler ve vetaranlar olmak üzere 2 kategoride oynanak Şemsi Denizer Futbol Turnuvası'nda büyük heyecan yaşanıyor. Gençler kategorisinde Gazipaşa, Demiryolları, Kozluspor, 202'ler, Kuruyemiş Memoli, Terakki Zonguldak Gençlik, Bir Yapı İnşaat takımları mücadele verirken 40 yaş üstü kategoride ise Bartınspor, Kilimli, Tepebaşı, Kızılay, Dilaverspor, ÇATES Madencilik, Kozlu, Zonguldakspor ve Zonguldak Merkez takımları şampiyonluk mücadelesi verecek. İlk etapta grup maçları şeklinde oynanan turnuvanın 20 Temmuz Cuma günü oynanacak final maçları ile tamamlanması hedefleniyor.

Turnuvayı düzenlenen Hacı Kara, genç kategoride şampiyon takıma 750 lira para ödülü verileceği, veteranlarda ise şampiyona kupa verileceğini açıkladı.

İLK GÜNDE İKİ MAÇ OYNANDI

Turnuvanın ilk maçında gençler kategorisinde Terakkispor, Bir Yapı İnşaat'ı 6-4 yenerken Veteranlarda ise Gazipaşaspor, ÇATES Madencilik karşısında sahadan 5-3 galip ayrıldı.

"ŞEMSİ DENİZER'İ ANIYORUZ"

Turnuvanın organizasyonunu yapan Hacı Kara, "Bu yıl altıncısını oynadığımız Şemsi Denizer futbol turnuvası bu yıl bazı sorunlardan dolayı geç başladı. Katılan ve destek olan takımlara teşekkür ediyoruz. Maçlarımız Dilaver Erdoğan Demir Sahası'nda oynuyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Oynanacak tüm maçların fair play çevresinde geçmesini temenni ediyorum. Bizim amacımız efsane başkan Şemsi Denizer'in ismini yaşatmak. Son 6 yıldır da bunu çok iyi başarıyoruz.'' Şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi