Ahmetbeyoğlu Mahallesi'nde bulunan tarihi çınarın altında gerçekleştirilen buluşmaya; İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, ÇAYEMDER Başkanı Erol Ünlü, Köy Muhtarı Fahri Alagöz ve çok sayıda köy sakini katıldı.

4 yıllık görev süresi boyunca bir çok köyü gezdiğini ifade eden Müftü Arcaklıoğlu; "Bu mahallemizin çok güzel bir doğası var. Tarihi çınarın altında sizlere hitap etmekten çok mutluyum.

Sevgi, hoşgörü, muhabbet hayatın güzellikleridir. Birbirimizi sevelim, hoşgörülü olalım. 'Seni seviyorum' cümlesini birbirimizden esirgemeyelim. Çaycuma'da beni en çok üzen eşlerin ayrılmalarıdır. Lütfen birbirimizden sevgimizi esirgemeyelim.

Üç ayların ve bereket iklimin içindeyiz. İçinde Kuran-ı Kerim okunan tüm gün ve geceler hayırlı bir alışkanlıktır.

Toplumda gençlerimize önem vermeliyiz. Çocuklarımızın yetişmesinde Kuran ahlakı almalarını sağlamalıyız. Gelecek İslam ile yaşayan gençlerimizin elinde olmalıdır. Programda emeği geçen Köy Muhtarımız olmak üzere din görevlilerini tebrik ediyorum. Rabbim herkesi Ramazan ayına hayırlı girmeyi nasip etsin"diye konuştu.

Köy Muhtarı Fahri Alagöz programda emeği geçen herkese teşekkür ederek; "Tarihi ağacımızın altında yapılan bu gençlik buluşması hayırlara vesile olsun. Bu tür organizasyonlar köyümüzün tanıtıma katkı sağlamaktadır. Muhtarlık olarak, bundan sonra yapılacak tüm organizasyonları destekliyorum"dedi.

Programda Kuran-Kerim okunarak, ilahiler seslendirildi. Ayrıca gençler arasında çeşitli yarışmalar yapıldı.

Editör: Pusula Gazetesi