Zonguldak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı kurumların organizasyonu ile Çaycuma'daki gazi ve şehit yakınlarına kahvaltı verildi.

Çocuk Evleri Sitesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programa; Kaymakam Muharrem Coşgun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Dündar, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Taşdan, Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Müdür Yardımcıları Gülizar Yılmaz, Yusuf Emre Yalçınkaya, Çaycuma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuncay Ünlütürk, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Mesut Özmekik, Sevgi Evleri Müdürü Mustafa Maden, Huzurevi Müdürü Kenan Mısırlı, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selma Gülboy, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu katıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü katılan şehit aileleri ve gazilere teşekkür etti.

Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun konuşmasında şunları söyledi; "Böyle güzel bir organizasyonunda bulunmaktan dolayı memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Devletimiz her zaman sizlerin yanında. Gerek Aile Sosyal Hizmet Bakanlığı ve gerekse İçişleri Bakanlığı'nın temsilcisi olarak kapımız her zaman sizlere açık. Ülkemiz zor bir coğrafyada. Şehitlerimize üzülüyoruz. Bu vatan onların sayesinde sonsuza denk payidar olacaktır. Ülkemiz sonsuza denk İslam aleminin gücü olacaktır. Bizlerde üzerimize düşen fedakarlığı fazlası ile yapacağız. Tekrardan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyorum".

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Erdal Oruçoğlu'nun yaptığı duanın ardından program sona erdi.