Şehit, Gazi, Kimsesiz, İhtiyaç Sahibi Yetim ve Öksüz Çocuklarımıza Ücretsiz Futbol Okulu

TMVFL; Şehit, gazi, kimsesiz, ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuklarımızın sosyalleşmesi ve spor eğitimi alması amacıyla futbol okulları açacaktır. Çocuklarımızın yazlık-kışlık tüm malzemeleri olmak üzere, okul giderleri ve diğer kalemler TMVFL tarafından karşılanacaktır. Eğitim alan çocuklarımızdan kesinlikle hiç bir bedel talep edilmeyecektir.

TMVFL FEDERASYONUNDAN ANLAMLI HIZMET

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu, yeni projesi "TMVFL Yaşa ve Yaşat Futbol Okulları" ile önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu, bünyesinde açacağı futbol okullarıyla; şehit, gazi, kimsesiz, ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuklarımızın sosyalleşmesi ve spor eğitimi alması amacıyla futbol okulları açacaktır. Proje ile iyi sporcuların , ahlaklı bireylerin ve topluma faydalı nesillerin yetişmesi hedeflenmektedir. TMVFL Futbol Okulundan yetişen çocuklarımızın, kabiliyetleri doğrultusunda bağlı bulundukları şehirlerin profesyonel ya da amatör takımlarına kazandırılması amaçlanmaktadır.

Futbol okulu açılacak şehirde sporcu tespiti için valilik, belediye, muhtarlık, TMVFL bölge sorumlusu ve ligimizdeki takımlarla iş birliliği yapılacaktır.

TMVFL Futbol Okulunda görev alacak hocalarımızın TFF antrenörlük diploması ve sağlık sertifikası olacaktır. Görev alacak hocalarımız en az 3 yıl altyapı çalıştırma deneyimine sahip olmaları gerekmektedir. Çalışacak hocalarımızdan adli sicil kaydı da istenecek ve sözleşmeli antrenörlerle çalışılacaktır.

Başta çocuklarımızın yazlık-kışlık tüm malzemeleri olmak üzere, okul giderleri ve diğer kalemler TMVFL tarafından karşılanacaktır. Eğitim alan çocuklarımızdan kesinlikle hiç bir bedel talep edilmeyecektir.

TMVFL Futbol Okuluna kayıt olacak çocuklarımızın federasyonumuz tarafından verilecek olan formu velileri veya vasisi tarafından doldurmaları, spor yapmasına engel herhangi bir sorunu olmadığına dahil sağlık raporunu alması gerekmektedir.

TMVFL, futbol okulu sporcuları için düzenleyeceği kampa profesyonel kulüpleri davet edecek ve yapılan seçmelerin ardından hem çocuklarımıza yeni bir gelecek hem de kulüplerimize yeni sporcular kazandıracaktır.

Not: TMVFL Federasyonunda 3 kişi denetçi olarak görev alacaktır. İlaveten her bölgede, bölge temsilcilerimiz denetçilik yapacaktır.

Müracaat: [email protected]

Editör: Pusula Gazetesi