Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bayramlaşma programı yoğun ilgi gördü. Kaymakamlık makamında yapılan bayramlaşmaya; Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Resul Kovan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Kerim Kocakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, diğer daire müdürleri, ilçedeki kamu çalışanları, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, bayramlaşma programına katılan herkesle bayramlaşarak, bayramlarını kutladı. Kaymakam Karakaya, yaptığı konuşmada "15 Temmuz demokrasi şehitlerimiz ve ülkemizde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker, polis ve diğer güvenlik güçleri ile kamu görevlileri ve sivil vatandaşlarımıza Allah' tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum, tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Cenab-ı Allah'ın ülkemizi bir an önce terör belasından kurtarmasını temenni ederek, başta Zonguldaklı ve Kozlulu vatandaşlarımız olmak üzere, bütün vatandaşlarımız ile gönül coğrafyamızdaki Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramlarını kutlar, tüm ülkemizin ve İslam aleminin birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duyguları içinde her günlerinin bayram havası içinde sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçmesini dilerim" dedi.

Kaymakam Karakaya ve beraberindekiler, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ve ardından İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek, görevli personelin bayramlarını kutladı. Buralardaki bayramlaşmalardan sonra Kozlu şehitlerinden Piyade Komando Çavuş Muhammet Maden, Piyade Komando Er Kamil Adakoğlu ve Polis Memuru Yusuf Yelkenci'nin aileleri ziyaret edilerek, bayramları kutlandı. Şehit aileleri ziyaretine; Kaymakam Karakaya ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Resul Kovan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kerim Kocakaya, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, İlçe Müftü Vekili Osman Fatih Eryiğit ve Akın Kaymak katıldı.

İlçedeki bayramlaşma programı, Kozlu Belediyesi'nde yapılan bayramlaşma ile sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi