Zonguldak Belediyesi tarafından Şehit ve Gazi ailelerine iftar programı düzenlendi.

Kilise restorantta düzenlenen iftar yemeğine, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi Nurten Akdemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Recep Başar, belediye personeli ve çok sayıda Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Belediye başkanı Muharrem Akdemir, bir konuşma yaparak şunları söyledi;

"Her zamanki gibi geleneksel iftar yemeklerimiz devam ediyor. Özellikle şehit ve gazi yakınlarına birlikte ağırlayalım istedik. Ramazan ayına bolluk ve bereket ayı diye adlandırırız. Her eve aş dağıtılıyor. Özellikle ihtiyacı olan aileler bundan istifade ediyorlar. Müslümanlığın en güzel yanlarından bir tanesi de paylaşımcı olmaktır. Bu anlamda ben de bunu çok önemsiyorum. Özellikle bugünlerde insanları bir araya getirmek kadar güzel bir şey yoktur. Bu akşam görmediğimiz dostlarımız ve arkadaşlarımızı görmüş olduk. Ülkemizin ve dünyanın barış ve sevgiye ihtiyacı var. Bu esileyle ramazan ayınızı tebrik ediyorum."

Şehit Aileleri derneği başkanı Mustafa Yorulmaz tarafından Başkan Muharrem Akdemir'e plaket takdim edildi. Muharip Gaziler derneği başkanı Recep Başar'da Belediye başkanı Muharrem Akdemir'e teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi