TFF 2. Lig Beyaz Grup'da temsilcimiz Zonguldakspor'da 1-0'lık Amed Sportif maçı galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Kırmızı-lacivertli ekip aldığı galibiyetle büyük moral buldu. Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın yaşadığı maddi-manevi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiklerini, ancak bu sıkıntılar aşmak için çaba gösterdiklerini söyledi. Futbolcuların performansını beğendiğini belirten Başkan Caner taraftara da teşekkür etti.

"ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK"

Caner, ''Takımın transferleri biraya gelmesi zaman aldı. Bir çoğu Manisa maçında bir araya geldi. Amed Sportif maçında üzerine koyarak geldiler. Golü daha erken de bulabilirdik. Çocuklar gayet güzel futbol oynadı. Paslaşma çok iyiydi. Tabi ki santrafor sıkıntısı var. İyi oynayan arkadaşlar bu sorunu çözeceklerdir. Çocukların hepsi mükemmel oynadılar. Galibiyette emeği geçen herkese çok teşekkür ederim'' dedi.

"CAMİADAN DESTEK BEKLİYORUZ"

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ''Her zaman birlikte mücadele edersek sonuçta iyi olur. Eksiklerimiz olabilir. Taraftar desteği de arkanızda olduğu zaman sonuçda iyi oluyor. Ben başta Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımız ve TTK Genel Müdürüne teşekkür ediyorum. Bu çocuklar maçı kazandılar. Hepsinde de prim konusunda desteklerini bekliyorum. Esnafımız işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Ele ele verirsek bu çocukları mutlu ederiz. Onlar gereğini yapıyor, şehir de inşallah yapacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi