Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından palyaşan ve gelen tepkiler üzerine kaldıran MHP Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir'in bu çıkışı gündem oldu.
Pusula'nın yaptığı haberin ardından yaygın basın da konuya el attı. Tele1 TV'nin yaptığı haberi Sedat Peker'in de paylaşması Muhammet Özdemir'in hareketine başka bir boyut kazandırdı.
OLAY NEYDİ?
Zonguldak Kozlu Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, sosyal medya hesabından suç örgütü lideri Sedat Peker ile olan fotoğrafı paylaştı.
MHP'li Başkan Özdemir'in; suç örgütü lideri Sedat Peker'in cumhur ittifakı oldukları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik yaptığı çok sayıda hakaret dolu açıklamasına rağmen bu paylaşımı yapması parti tabanında tepkiye neden oldu. Muhammed Özdemir'in bugün Sedat Peker ile yaptı paylaşımı sonradan kaldırıldığı görüldü.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, suç örgütü lideri Sedat Peker ile yaptığı paylaşımı gelen tepkiler üzerine kaldırmıştı.
MHP İl Başkanı Varol Demirköse konuyla ilgili "Fotoğraf yıllar önce paylaşılmış bir foto, o zaman Zonguldak'a geldiğinde Sedat Peker'le kimler kimler fotoğraf çektirmedi ki, herkes çektirdi. Teknik bir hata ile paylaşılan foto, konu kapandı" açıklamasını yaptı.