Zonguldak'ta spor camiasının sevilen isimlerinden çalışkanlığı ile ön plana çıkan İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher yaklaşık 2 aydır bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahat ediyordu.

Ağrıları iyice artan futbol antrenörü, spor yorumcusu ve İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher Ereğli Echomar Hastanesi'nde Beyir Cerrehi Doktoru Selami Altıntaş'a kendisini emanet etti.

İncivez Mahallesi'nde iki dönemdir görev yapan Hüseyin Cevher, mahalle sakinlerinin her türlü işine koşan, ihtiyaçlarını gören, evinde hastanede hastalarını ziyaret eden, mahalle çalışmalarında işçi gibi çalışan, çocukların her zaman "Hüseyin amcası" olan, sayısız sosyal etkinliklerle mahalleyi hareketlendiren, verdiği mesajlarla gençlere ve yetişkinlere sosyal mesajlar veren Muhtar Hüseyin Cevher'i seçmenleri de dualarıyla destekledi.

Doktor Selami Altıntaş tarafından tarafından başarılı bir ameliyat yapılan Hüseyin Cevher eski sağlığına kavuşarak tekrar görevinin başına geçti.

İncivez Mahallesi sakinlerinin desteği ve dualarının yanı sıra Doktor Selami Altıntaş'ın başarılı operasyonu ile ayağa kalkan Hüseyin Cevher tekrar özveriyle yaptığı muhtarlık görevine ve spor yorumculuğuna kaldığı yerden devam edecek.

CEVHER'DEN DR.SELAMİ ALTINTAŞ'A TEŞEKKÜR

Hüseyin Cevher kendisini eski sağlığına kavuşturan Doktor Selami Altıntaş'a teşekkür ederek şunları söyledi: "Ereğli Echomar Hastanesi'nde Beyin Cerrahi Doktorum Selami Altıntaş nezaretinde bel fıtığı ameliyatı oldum. Bir günde ayağa kalktım. İşimin başındayım. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 'Beni Türk hekimlerine emanet edin' dedi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca hocamız ziyaret edeceğim, görevinde başarılar diliyorum"