Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, 2014 seçimlerinde yeniden AK parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. Başkan Özdemir’e, Kilimli halkı yoğun ilgi gösterdi ve “En büyük başkan bizim başkan” sloganları atarak omuzlarına aldılar.

Karşılaştığı ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Başkan Özdemir, “Biz kanalizasyondan, pazaryerinden, sahil yolundan önce gönül köprüsü kurduk. Kilimli tercihini yapmıştır ve görmeyen gözler görsünler” dedi.

Başkan Özdemir’in aday adaylığı dosyasını teslim alan AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşçı da, Başkan Özdemir’den “kardeşim” diye söz etti.

TAŞÇI: “2014 SEÇİMLERİNDE TARİH YAZACAĞIZ”

2014 seçimlerinde tarih yazacaklarını ifade eden Başkan Taşçı, konuşmasında şunları söyledi: “Aday adaylarımız var, ancak aramızda aday adaylığı için müracaat eden kardeşim kadar sevdiğim Seçkin Bey, Kilimli’de birçok hizmetlere imza atmış, Kilimli’nin altını üstüne getirmiş bir kardeşimizdir. Aslında söylenecek çok şey var, ama söylenecekleri Kilimlililer olarak sizler söylüyorsunuz. 2014 seçimlerinde biz tarih yazacağız. Almadığımız oyu alacağız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”

ÖZDEMİR: “BİZ BURANIN TAŞI, KAYASI OLDUK”

Kilimli Belediye Başkanlığı’nı gururla yürüttüğünü vurgulayan Başkan Seçkin Özdemir ise; “Bize bu yüreği, çalışkanlığı veren teşkilatım, bayanlarımız, ağabeylerimiz, kardeşlerimiz, gençlerimizdir. Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Allah inşallah yolumuzu açık etsin. Belediye Başkanlığı’na AK Parti’den başlamıştım ve yine aynı partiden devam ediyorum. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Bir insanın sevgisini kazanmak 3-5 günde olacak bir şey değildir. Ben 20 yıldır buradayım ve 20 senede buranın insanına kurban olacak derecede aşık oldum. Allah izin verirse, bundan sonrada bu hizmetleri devam ettirmek istiyoruz. Bu işler kolay değildir. Zor zamanlarımız oldu, ama güzel zamanlarımız da oldu. Ama bizi siyasete bağlayan esas unsurun ne olduğunu bugün Kilimli halkı görmüştür. Dilerlerse yeniden belediye başkanı olacağım, ama istemezler ve başka birini getirirlerse ben yine bu milletin evladı olacağım ve yine ben gönüllerin sultanı olacağım. Biz kanalizasyondan, pazaryerinden, sahil yolundan önce gönül köprüsü kurduk. Kilimli tercihini yapmıştır ve görmeyen gözler görsünler. Karşımızda lobiler kurulacak ya da bizi alaşağı etmek isteyen insanlar olacaktır. Ama sel gider, kumu kalır. Biz buranın taşı, kayası olduk. Bir parçası olmaktan da mutluluk duyduk. Saman alevleri çabuk yanıp söner. İnsanlarımız neyin ne olduğunun farkındadır.”

“HER ŞEYİ SİZLERLE BERABER YAPTIK”

“Kilimlimizi ilçe yaptıktan sonra Sayın Başkanım Cavit Taşçı’yla ve Sayın Vekillerimizle beraber dur durak bilmeden her şeyi yeniden yapmaya çalıştık. Allah bu yolda bizlere her türlü yolumuzu açmak için, sizlerin duasıyla, desteğiyle ufkumuzu açtı. Bizler Cenab-ı Allah’a ne kadar niyaz etsek azdır. 4,5 sene içerisinde yaptıklarımızı anlatsak zamanımız yetmez ve sizlerin de gücü yetmez. İnanın ki yapılmayanları yapmak için bizler buraya aday olduk ve çalışmaya başladık. Her şeyi de sizlerle beraber yaptık. Allah hepinizden razı olsun. Eğer ki bu sahil yolu yapılıyorsa mübarek ramazan ayında bu kalabalık geldi ve Bakanın karşısına çıkarak, ‘Biz Kilimli’ye yol istiyoruz’ dediniz. Onlarda sizlerin sayesinde yaptılar. Kilimli böyle yürekli insanlara teşekkür borçludur. Buraya yapacağımız her türlü yatırım her zaman için kalıcı yatırımlardır” diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi