Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, hafta sonu yapılan olağan genel kurulda Türk-İş Genel Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ın güven tazelediğini belirten Hakan Yeşil "Önümüzde zorlu bir yıl bizi bekliyor" dedi. Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ın Zonguldak'a ne zaman geleceği yönündeki soruyu yanıtlayan Yeşil "Genel başkanımızla görüşmelerimiz devam ediyoruz, Zonguldak'a gelmek için bize söz verdi ve gerekli açıklamayı yakın zamanda yapacağız" dedi.

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ın Zonguldak'a ne zaman geleceği ile ilgili soruya yanıt veren GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, ziyaret için görüşmelerin devam ettiğini söylemişti.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Ankara'da verilen Madenci Korosu'nun verdiği konsere; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, madenciler ve Zonguldak'tan bir çok isim katılmıştı. Ankara'da bu isimlerle görüşen Ergün Atalay "Zonguldak buraya gelmiş, kendimi evimde hissettim" dedi. Atalay'ın yoğun gündem nedeniyle Zonguldak ziyaretini ertelediği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi