Zonguldak'ta yolu olmayan mahallede yaşlı teyze hastaneye götürülmek için torunu sırtında taşıdı. Aynı mahallede geçtiğimiz günlerde sedye ile cenaze taşındı. Bahsedilen mahalle Asma Mahallesi Yamaç Sokak'ta yaşayan vatandaşlar, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'dan yol istediler.
Mahalle sakini 80 yaşındaki Hanife Yaman'ı yol olmadığı için hastaneye sağlık ekiplerinin yardımıyla götürülürken eve dönüşte torunu Murat Kıraç sırtında taşıdı.
Mahalle sakinleri yolsuzluğa isyan ederek "Biz sahipsiz miyiz bizim mahallemizin geneli böyle. Yaşlı büyüklerimizi sırtımızda taşıyacağız. Hakları ödenmez ama bizden oy isteyenler hakkımız yok mu? Sizi de sırtımızda değil araba yolu istiyoruz. Asma Mahallesi Yamaç Sokağa araba yolu istiyoruz. Mahallelinin durumu belli, elinden geldiğince maddi manevi destek vereceğiz. Sayın valimiz sayın belediye başkanımızdan ricamız bu, yol istiyoruz. Acil bir şeyde nasıl götüreceğiz büyüklerimizi? Kapı kapı dolaşıp mahalleliden erkekleri çağırıp hastamızı merdivenlerden indirip sonra tekrar komşularımızı çağırıp evimize mi götüreceğiz" dediler.